GI-bröd!

Gjorde ett bröd idag. Det blev riktigt bra faktiskt. Väldigt bröd-likt. Det gräddades i micron också, hur bra som hellst! =) Hittade de grundläggande receptet på kolhydrater i fokus men ändrade en del här och där.

GI-bröd i micron
Smält ca 20 g smör. Vispa 2 ägg med lite salt tills det blir fluffigt. Rör vid sidan om ihop 3,5 msk fiberhusk och 1,5 tsk bakpulver och valfria kryddor. Vänd ner den torra blandningen och smöret i äggen försiktigt och tillsätt en näve riven ost. Häll ner i en microtålig form (jag använde ett använt diskat smörpaket)och låt stå i cirka tio minuter. In i micron med den i cirka 3 minuter. Då ska brödet ha lossnat perfekt från formen =)

Visst verkar det enkelt? It is =)

Det fick bli kvällsmat idag, men det räcker gott och väl till frulle imorgon med!

Träningen gick förövrigt super! Känns så bra när man känner att man blivit liiite starkare sen sist!
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0