trevligt valborg!

Själv ligger jag hemma med någon slags magsjuka. lägligt till valborg, eller hur?

Såå... min mat de senaste två dagarna har inte varit särskillt bra, varken enligt GI eller nån annan kost heller. Skulle väl varit "svältmetoden" då! Har iallafall fått i mig två mackor.. på två dagar..!

Jaja, så är de. Skriver mer när jag kommer tillbaks till livet!

Trötttt...

Nu är jag trött =P SKönt med ett pass förrut iallafall. Duktiga jag, hihi. Efteråt blev det en skål fil och kanel med lite nötter i. Mums. Slutade dagen på samma sätt som jag började!

Just frukost tycker jag är lite knivigt. Mest på grund av att det ska gå FORT (varje sekund jag får sova är guld värd).. Men sedan tycker jag det ofta blir ägg, avokado eller fil. eller lite av vart. Inget fel egentligen, tråkigt bara. Fast jag vet att jag har makrillburkar hemma.. Hm, det får og bli en sån imorrn iallafall! Det går ju också fort ;)

Gör en dagens för att summera:
Frukost: Fil med kanel
Mellis: Kaffet..?
Lunch: Äggröra med tonfisk
Middag: Fisk med grönsaker och tzatziki
Kvällsmat: Fil med nötter och kanel

Och så en redig promenad och ett combat pass på det. Jag är nöjd.

Förresten! Lägg in en ljudbok på mp3n så kommer ni inte vilja göra annat än gå promenader! ;O

On my waaay..

Stressigt värre, springer hit och dit, haha. Hoppas det bränner lite extra iaf!

Till mat blev det fisk och kokta grönsaker. Till det lite tatziki som blev över efter helgen. Mmm vad gott =) Frukosten var lam, bestod av en liten skål fil och kanel, och en ostbit. Höll jag mig inte så länge på ;)

Nu blir det att gå ner till gymmet och köra ett pass.. Blir combat, som vanligt på måndagar ;) Bokade migj ust på spinning imorn också, det kommer bli tufft, brukar bara gå på 50 min pass men det här var en timme. Fasst det är nog ingen större skillnad. Är ledig på ons så det gör inget om jag inte kan gå, haha.

Skriver senare!

Heelg

Helgen har varit bra, (trotts lite fusk)

har varit kalas hela helgen känns det som.. Och så vill man ju inte vara till besvär och blabla så en liten bit smörgåstårta blev det för fridens skull. Sen så fick jag tillåtelse att plocka av pålägget och äta det ;)

Träningen idag kompenserade väl inte av det iallafall. Gymmade där killen tränar, ett litet gym på "landsbygden". Trevligt :) vi var typ själva där, haha. Blev en halvtimma på roddmaskinen, min nya favorit! ;)

jag mår så braaa och är lycklig!! Fem kilo innan sommaren nu bara..!! Sen fortsätter jag till hösten tror jag. Om jag känner att det behövs. Eller fortsätter och fortsätter, jag tror inte jag kommer sluta äta enligt denna metod, men rucka lite på kanterna på sommaren. Efter mina fem kilo till. FEM! Det ska fasemej gå, och fort gärna hihi.

God natt!

Minus på vågen =)

Vägning imorse, och det blev minus =) 0,7 kg! Ååh jag är glad! Det är inte jättemycket, men tillräckligt för att man blir fortsatt peppad =)

Frukosten i morse bestod av stekt hamburgare och ett ägg. gottgott. Är dock lite trött på mina hamburgare, de smakar konstigt och är "mjuka" fastän de är färdigstekta. Elorados´s är bättre!

Var och fikade förrut, jag dricker alltid bara kaffe när jag fikar så gi var inget jobbigt där inte! Snodde med mig några småpaket med suketter när jag var där, de måste ju kunna användas till något! Om man ska göra en kaka eller så.. Funderar på att leta upp nått recept!

Ikväll blir det mer grillat. Mummms! Jag kan nog leva på grillat kött, haha. Ska försöka mig på att göra nån slags tzatziki (staving käpprätt åt..`? )

nej, nu blir det promenad för min del=)

Gi snabb mat?

GI mat går ofta fort att göra, iallafall min mat, haha. Ofta när jag kommer hem på dagarna och det inte är middag på länge, brukar jag steka upp en hambugare eller ett ägg och skiva lite grönsaker om jag är riktigt hungrig. Vill jag bara ha något litet är kokta ägg toppen! Jag har alltid något i kylen, så när hungern sätter in är det bara att ta lite majonäs på ett ägg och så in i mun ;)

Idag blir det ingen träning för min del. Det är ju faktiskt bra med vilodagar innemellan ;) Blir däremot ett styrkepass imorgon tror jag. Bäst är att variera sig mellan styrke-och konditionsträning.

Till middag idag blir det en slags köttfärsröra. Jag steker upp färsen i en panna där jag sedan häller i frysta grönsaker, idag blir det broccoli, min favvo! Så får de puttra lite och kryddas med lite olika kryddor. Hellst starkt för min del ;)


GI-kvällsmat

Idag har vart en bra dag! Skola och sen träning, lite plugg däremellan. Jag känner att jag gjorde mitt bästa ifrån mig hela dagen, även på träningen. Känns som om jag fått bättre kondition med. Tack vare GI, jag antar det för jag har aldrig kännt så förrut! GI sporrar mig att träna, och träningen sporrar min kost!

Tips på bra kvällsmat kan vara lite vad som hellst. Har man rester från dagens middag ska man kanske vänta och ta det på morgonen iställetn iförsig. Men annars funkar det mesta! Jag brukar äta ägg, tillsammans med lite olika. En halv avokado, lite makrill eller tonfisk eller en stekt hambugare om jag är riktigt hungrig. Det finns massa alternativ! Sen är oopsisar med smörgåspålägg jättegott med!

Idag har iallafall jag fått i mig:
Frukost: Fil
Lunch: Omelett med grönsaker och skinka utan socker :P
Mellis: Halv avokado
Middag: Korvröra
Kvällsmat: Ett stekt ägg med en halv avokado, mums!

Ser riktigt bra ut va?

vårig GI

Mmm helgen har varit underbar =) hoppas den varit bra för er med! =)

Har grillar nästan hela helgen, eller, iallafall tre gånger, haha. Det är ju så underbart gott med grillat kött, inte sannt? Men iår fick jag byta ut potatissalladen.. Men istället gjorde faktiskt mamma en "egen" till mig. Jag vet inte vad hon hade i, men jag antar att det var det man har när man gör potatissallad minus själva potatisen. Så det hade jag till min färska sallad med isberg, gruka och paprika  (som är ett måste med grillat!) Såå gott =)

Tränat idag med. Blev ingen större träning under helgen, mer än promenader i skogen å sådär. Så det var skönt! Slog till med både ett RPM (typ av spinning) och balance. Var riktigt mör i benen efteråt ska jag lova!

Att träna, och me det få mer muskler och bättre kondition, är bra för viktminskningen mer än bara för att man bränner kalorier medans man tränar. Man höjer även hela sin ämnesomsättning dygnet runt när man tränar regelbundet! Det gillar vi! ;)

Dagens:
Frukost: Fil och ett ägg
Middag: korvgryta med lök och grönsaker
Kvällsmat: omelett med skinka, champinjoner och grönsaker.

Hm.. Har jag inte ätit mer :/ Jag som inte vart så hungrig heller. Plus att jag har tränat :P Dumt gjort. Bättre imorn hoppas jag! Då börjas det med matlådorna igen..

God natt!

Längesen..

Hm, vet inte vad jag haft för mig sista veckan.. nå bloggande har de då inte blivit :P


Om man säger såhär.. Jag skulle kört stenhårt på min GI på påsken. Massor utav ägg och kött hade jag tänkt mig. Istället blev  det massor påskgodisägg! Jaja, jag gick inte upp någonting i vikt och nu börjar jag igen!

Så härligt med fint väder, då kan jag vara ute och gå i timmar med ipoden i öronen. fyllde på massa ny musik idag så det blir att gå och gå och gå i veckan om vädret håller i sig! Jag gillar att gå själv med musik :) Hr gjort en liten spellista för joggingrunda med :)

Tränat hela veckan har jag gjort. Det har vart härligt! när jag äter rätt och tränar mår jag som bäst!

hörs!

Oopsisar

Oopsisarna blev jättegoda! som en blandning mellan bröd och omelett typ. Jätteenkelt att göra med.
- Vispa tre äggvitor hårt i en bunke.
- I den andra bunken vispar man sen tre ägggulor och 100 g phiadelphia/annan mjukost och eventuellt lite bakpulver.
- Sedan rör man i äggguleblandningen i äggvitorna försiktigt.
- Dutta sedan ut 6 oopsisar på ett smörat bakplåtspapper och in i ugnen i 25-30 min på 150 grader. Klart!

Dock blev det inte frukosten idag, utan det blev en super god ost- och champinjonomelett. Mums!

Idag ska jag träna två gånger, haha. Jag är ledig så jag ska ner och träna nu om ett liitet tag. Sedan ska jag på pass ikväll, balance, så det är ett rätt lugnt pass. Jag tycekr det är så skönt att vara där när inte miljoners andra är där, utan när man istället kan göra lite vad man vill, och inte bara det som inte är upptaget :P

Lagt upp träningschema för kommande veckan..

Onsdag (idag): Gym plus balance
Torsdag: Pump plus s-core
Måndag: combat
Tisdag: spinning plus core

Gymmet har inte öppet långfredag elelr påskdagen. Dumt men jag antar att man behöver lite vila med! ;)


Hemma igen!

Har inte vart hemma alls de senaste dagarna.. that´s why. Nu är jag däremot ledig längelänge och det ska bli gött. lite jobb här och där bara!


Tänkte ta en liten bakdag imorn. Känner att frysen måste fyllas på med GI mat! Var och handlade massa gott förrut, som hamburgare, mjukost och gott kött. Mums! Imorn ska jag göra "Oopsies", ett bröd gjort på just mjukost. Hoppas det blir bra! De förra brödet jag gjorde var bara gott när de var precis nybakt. Jag gillar inte gnisslet det blir i tänderna av fiberhusk. Huu det gör mig illamående!! Vet nån om man "kan få bort det", genom att låta de svälla eller något?

sedan ska jag nog göra några omelettmuffins också, det är supergott =)

dageens:
frulle: fil
mellis: kaffe
lunch: sallad och gurka :P
middag: fisk och äggsås med sallad
kvällsmat: en liten bit 96% korv.

Nej, ska sova nu, natti

Snart lugnt..

Har varit lite mkt det senaste nu, men det börjar ordna upp sig på flera plan. Tenta på måndag bara.. sedan ledig i nästan två veckor. BEHÖVLIGT! Tänkte satsa på träning den tiden med.. hm, vi får se hur de går :)

Gjorde goda plättar idag, av recept jag hittade på Sannas blogg; www.giblogg.se. De var superenkelt med! Jag gjorde halv sats, alltså på två ägg, en dl grädde och en dl kokosflingor. Mixade det, lät stå en stund och sedan ner i plättjärnet. Superenkelt, och de var mycket enklare att vända än kesoplättarna ni vet. Serverade med liite sockerfri sylt :) 

Wokgränsaker har blitt mitt nya levebröd också, hehe. det blir så gott, och jag gillar när det är kvar lite krispighet i grönsakerna, det ger lägre GI också än äckliga kokta mjuka grönsaker. Huu. ;)

Ingen träning idag, tråkigt nog. Hade bokat mig men glömde totalt av det utav någon konstig anledning! Hade behövs sträcka ut musklerna sedan igår.. På tal om det, jag känner att jag kan öka lite i vikter på pumpen nu, det känns jätteroligt! Ett konkret sak lixom!

Även fast jag inte gått ner så mycket med GI så känns det ändå bra. Jag känner att jag fått mer muskler, och bara det är ju bra. Fastare armar och ben till exempel! och då är jag ju ändå van med att träna sedan innan, så jag tror den proteninrika kosten bidrar till mer muskelmassa när man tränar.. You know, muskler gör kanske muskler?

God Natt!

dagens!

dagens mat har varit..
Frukost: fil, musli och ett ägg
Lunch: stekt ägg och hamburgare med paprika till
middag: grönsaker med köttfärslimpa
kvällsmat: ett ägg och två ostbitar


RSS 2.0