Seg idag..

Hej! Igår skrev jag ingenting, bloggen krånglar ibland. Irriterande, men vad kan man göra? :P

var ute igår med tjejerna. Drack en flaska vin, inte det bästa jag vet, men godomligt gott! Vad skulle jag göra utan mitt vin, haha. Nejdå, så allvarligt är det inte men ibland kan man unna sig någonting också. Visst, min förbränning de kommande dagarna blir nog inte så bra, men jag hade iallafall kul igår, hihi.

Idag blir det träning nu om någon timme. Tar ett lugnt pass, eftersom jag drack igår. Dels orkar man inte så mycket då, och dels så är det inte bra att köra slut sig med alkoholrester kvar i kroppen. I eftermiddag blir det jobb hela kvällen. Phu.

Frukost är nog det godaste som finns! Idag åt jag bacon och en avokado, och lite gurka till. Jättegott! Jag är förälskad i bacon, haha. Kan äta det hur mycket som hellst! Ägg och bacon, hur gott är det inte?! Bättre än någon torr ost-macka iallafall! GI äger ;)

Pratade med en kompis om GI igår. Hon tror att GI är bluff och att det inte kan vara möljigt att man inte får äta potatis men grädde. Jag kan förstå på ett sätt, jag trodde med det förrut. Men det finns ju tusen och åter tusen bevis på att det faktiskt hjälper. Och man slipper ändra sin livstil helt totalt. Folk är så rädda för fett, men äter socker i alla dess former.

Nej, nu ska ja fixa ordning bagen, sen blir det träning!
Ha en super dag!

GI-böcker

Jag tycker det är kul att läsa om GI, dels för att det är intressant i sig, och för att det hjälper mig att gå ner i vikt. Böckerna jag har är
South beach-metoden av Agatson
blodsockerblues av Paulún
lilla blodsockerblues av Paulún
Paulúns GI-månad av guess who?
Sedan har jag även allt om fettförbränning 2 av Paulún den med.

Hm, många av Paulún där, men han är ju sveriges största förespråkare av GI också. Böckerna är fyllda av allt från historia, studier, recept till gi och gl listor. Även SI, mättnadsindex, finns med i en, vilket är intressant att se hur mätt man blir av olika livsmedel.
 
Dagens mat har varit lite sisådär, men ja skriver ändå :P
frukost: hamburgare, ägg och avokado
mellis: kopp kaffe med grädde
lunch: en sallad
mellis: grädde och mörk choklad, mums!
kvällsmat: några baconskivor


Har inte ätit någon middag idag. Hm. Undra hur de hänt, haha. Jag hr fast och flängt idag så kanske inte så konstigt after all. Men det är inte bra, jag vet!
 
Åååh, någon mer än jag som längtar till sommaren nu?!?!

Träning!

GI i all ära, men om jag ska ge er endast ett tips för att man ska må bra och hålla formen så är det faktiskt att träna!! Jag har tränat, dans, minst tre gånger i veckan sedan jag var 13, tills i somras. Då gick jag till gym kanske 3 gånger på hela sommaren. Hallåå min kropp blev galen och gick hokus pokus upp 10 kilo, iförsig har jag alltid varit överviktigt, men tio kilo är mycket. Dans är en lågintensiv träning utan toppar, därför gick jag ej ner i vikt när jag dansade som mest. Men styrka fick jag. :P

Till saken, tre månader utan träning gjorde mig fet. That´s it, och jag kommer inte låta det hända igen. Man SKA träna! Promenader i all ära, men kroppen vill ta ut sig till max ibland för att må bra också. Men om nu promenader är your thing, gör dina promenader till intervall träning! Intervaller är bäst när det gäller viktnedgång och kondition, då hjärtat får arbeta som mest.  Inte är det svårt heller. Fem till tio minuters uppvärmning, sedan fem minuter i lagom men ändå aktiv takt, sedan fem minuter riktigt powerwalk, pulsen ska upp och svetten börja rinna. sedan saktare igen, få ner pulsen och gå jämt 5 minuter till, sedan upp medpulsen igen! Efter tre intervaller (lagom+upptempo) kan du gå tio minuter som avslutning. Jag lovar, det är jättehärligt, och enkelt!

Hur som hellst har jag varit på ett galet special-pass idag. Bodycombat "challenge workout" , jisses vad hårt det var. (combat är en typ av intervall träning). Svetten rann och vi alla körde ut oss totalt. Vilken stämming! Kul som attan! Efteråt tog vi en gainermaxbar, kolisar är faktiskt inga problem när man precis har tränat hårt. Då går de bara ut i musklerna så man får snygga. Me like ;)

Så, ut och träna med er! =D  ni kommer att älska att se (ännu) snabbare resultat!

Laga-mat kväll!

Ikväll har jag lagat mat! Jag har världens stress-vecka framför mig, och tänkte då laga lite lunchboxar i förväg, så jag bara kan plocka en ur frysen och slipper stå och laga mat varje kväll. Det blev iförsig bara enkla saker som omelett, GI-köttgryta och frukostlådor.  Men endå, det är alltid skönt att ha det gjort..!

Ska ha tjejfika här i veckan, och har kikat runt en del på nåt man kan baka och bjuda på. Hittade en kladdkaka som bara bestod av mörk choklad och ägg! Låter ju helt galet, men kanske man skulle testa, det lär ju inte vara äckligt menar jag! Fast det låter lite lite.. och inte som kladdkaka. Men de ska jag nog testa!

Nej, nu behöver jag lite skönhetssömn så jag är pigg imorgon!

God Natt!

fullspäckad helg!

Har inte blivit något bloggat denna helgen heller. Så är det när allt man inte hinner i veckorna ska göras på helgen, haha. Har vart kalas och grejer hela tiden! Kalas som brukar gå hand i hand med god mat, men det har gått bra för mig. åt grädden på tårtan ;)

Skulle gärna velat träna idag, men jag är fast i pluggandet. Tenta imorgon! Första salstentan dessutom, så det är bäst att vara förberädd..! Gick iallafall en långpromenad förrut, det var riktigt härligt! Soligt och "varmt" ute! 

 Var ute i fredags. Det blev sockerfri cider för mig. Inte så bra egentligen, men bättre än med socker! Det bästa var nog kebabsalladen kvart över tre på natten, mycket fräshare än pommes, och knaperstekt bacon till frukost, som stillar fett-behovet bra, dagen därpå! Det är sådana tillfällen jag älskar GI!

Ända saken jag tycker är dumt med GI, det är när man ska hitta något att äta on-he-go.  På sevan finns ingenting bra att äta egentligen, inte ens deras korv utan bröd funkar. Det är oftast lagat mat man skall äta, och då är det inte lika lätt att hitta något snabbt och GI-bra. Får väl helt enkelt ta med mig mer mat på dagarna men det är svårt det med, när man är borta hela dagarna. Ofta blir det en kaffe till mellis, men jag skulle vilja att det fanns något annat. Eller något man kan göra hemma som är väldigt fiffigt att ta med sig och äta som mellis. Någon som har nått bra tips?

Nej, tillbaka till plugget nu! Hörs sen, kram


Nu är de heelg!

Weayo, helg nu! iförsig har jag vart ledig sen i tisdags MEN ENDÅ ;) planer hela helgen nu, kalas å grejjer. ska bli riktigt kul, man fyller ju bara 20 en gång! ;)

Till frukost idag hade jag idétorka, men det blev iallafall ett stekt ägg och det sista som vart kvar på ugnspannkakan. Gott! Till lunch blev det en skål broccolisoppa.Mumms!

Fick mina böcker idag. Kul! Har inte hunnit titta i de så mycket än, men dom verkar bra. Däremot så tycker jag Paulún förespråkar för lite fett, men men. Det är han som är dietist, inte jag. I alla fall var det många bra GI listor, och även GL, som jag tänkte kika lite extra på. Glykemisk belastning står det för och även hur mycket man äter av varje livsmedel tas mer upp där. Ska bli intressant. Massa recept var det i dem med! Hör av mig senare om vad jag tyckte om böckerna! =)


Tror ej det blir så mycket skrivet här i bloggen denna helg. Ni får hålla til tåls! Iallafall jag har gått ner 1 kg nu i veckan, så jag ligger på minus 4,5 nu! Weay! =)

Dagens!

.. shoppping!
hittade mycket fint idag! tänk hur mycket man känner sig för dagen spelar in när man ska shoppa! Idag var en sådär dag, en del tyckte ja passa, en del inte. Köpte iallafall en och en ny bikini, två överdelar och en underdel. Jag brukar göra så. Den här går i grått och turkost. Me like! Sedan lite annat smått och gått. Men jag är ju ingen modebloggare, så sluttjatat om det ;)

..mat!
har blivit lite dåligt med mat idag kanske, men jag har varit mätt och det är ju ändå huvudsaken! 
frukost: ägg och bacon!
mellis: kaffe
lunch:  omelett med chaminjoner och skinka
mellis: en liten latte
kvällsmat: en burk makrill i tomat och lite paprika

Hm. jag har inte ätit någon middag idag. därför ser den lite konstig ut kanske, haha. fick ta kaffet som mellis annars hade det ju sett lite värre ut ;)

åååh jag vill verkligen gå ner i vikt nu!! Någon idealvikt har jag dock inte, men en hel del kilon borde lossna nu! Till sommaren ska jag vara snygg i bikini, BASTA ;)

kram


Varför förstår inte alla?

Eftersom jag bor hemma hos mamma och pappa och har börjat med GI har de blivit indragna de med. De äter inte alls lika mycket kolhydrater som förr, och har även gått ner ett par kilo. Men det som gör mig gladast är att mammas typ 2 diabetes är mycket bättre nu än det varit! För potatis är ju också socker, det är inte bara kakor som är det.

Läste en tidning här om dagen, där de stod bantningstips. De gick ut på att minska sitt socker OCH fett intag. Det stod ju då exempel på vad för socker man inte skulle äta, och att man skulle dra ner på potatis, pasta och sånt med. SAMTIDIGT skulle man välja lättprodukter och untvika såserdressing. Hallå?! frågar jag mig. Är det meningen att man ska leva på kött?! haha, det är skrattretande. Det är ju ohållbart.

Smoothiedieten var ett annat exempel. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Förstår inte alla att GI är det bästa som finns! Lyxmat hela tiden!

Jag måste lära mig dricka mer vatten. Det blir lixom inte av att jag dricker så mycket bara. Så nu ska ja gå och sodastreama en liter vatten, och hälla i mig när jag pluggar. Kommer inte vara något problem! Det är smart att hälla i lite citron/lime i vattnet också. Framförallt är det gott, men den sura smaken gör även att GI värdet sänks på det andra man äter!

Kram!


dagens!

idag har  varit en helt okej dag trotts att jag varit trött och väldigt hängig. försökte med både kaffe och en extra av mina vitamintabletter men det funkade inte alls. Vad som istället funkade och gjorde mig piggare var träningen ikväll! jag hade ingen lust att åka ner, men när jag väl var där kändes det jättebra. det är ju faktiskt oftast så. Känns bra nu efter att ha tränat med faktiskt, jag kan nästan få en klump i magen om jag inte tränar så ofta jag bestämmt mig för.

Känner även att träningen börjar ge resultat. Jag orkar mer än jag gjorde för ett tag sedan, och musklerna på armarna syns liiite nu. Sånt är kul, det peppar mig att fortsätta! tittade just för skojs skull hur mycket man bränner på en halvtimmes cross och sedan combat. 686 stycken var det. inte för att jag kan sätta det i ett perspektiv, men endå. Det låter ju skojj :P

Till kvällsmat idag stekte jag två hambugare. egentligen tycker jag inte om stekt mat till kvällen, men idag var det jättegott. Stekte ägg och bacon till frukost också, samt en omelett till lunch. Haha, jag tror snart det börjar växa fjädrar ur mig, så mycket ägg jag äter..! ;) men det är inget farligt har jag hört, så det går väl bra.

Imorn blir de shopping, hoppas att jag hittar nått fint som passa/kan passa senare, haha.


Seg dag idag..

har inte fått mycket gjort idag precis. seg som attan harj ag varit och jag misstänker att det är därför att mina kolhydratsreserver håller på att ta slut. Då är det inte konstigt om man blir trött, får lite huvudvärk och sådär. Precis som jag har idag. Hur som hellst så har jag inte gått till gymmet än. Men eftersom jag visste att jag inte skulle gå dit frivilligt idag bokade jag mig på pass. Då MÅSTE jag, för jag vill ju inte betala 60 kr för att slippa träna, eller hur? ;P

har inte fått i mig så mycket mat idag. Två ägg och lite paprika till frukost, bliv också tre skinkrullar runt ett. Snart ska jjag äta middag, köttfärsgryta tror jag. mumms. Mer om dagens mat senare!

Nu ska jag fortsätta göra ingenting. förresten har adlibris skickat mina böcker igårså jag får väl förhoppningsvis avin imorgon! =)

kram

Bloggfix

har suttit och försökt få en någurlunda snygg blogg nu. vet ej om jag lyckats egentligen, men photoshop är ju kul! ;)

Ikväll har jag bara suttit och druckit kaffe på kalas.. MEN ingen glasstårta för mig inte, gissa om jag är stolt? fast egentligen har jag kommit på en grej. Allting handlar om val man gör. Det är ju faktiskt bara du som väljer ta den där godisen, kakan eller whatsoever. Är det ett jobbigt val att välja bort det smaskiga för studen för att må bra en längre tid?

Som idag tillexempel. Jag tog ingen tårta. Det var ett jobbigt val, eftersom alla andra tog, jag vet att den är god osv, osv (ni vet hur det är!). Men hur länge var det jobbigt? I tre sekunder. MAX. Sedan kändes det så otroligt bra i säkert en timma efteråt. Istället för tvärt om. om jag hade ätit hade jag mått bra för den lilla lilla stunden, men ångrat mig senare. Förstår ni mina tankebanor?  Det är nog inte svårare än så.

Maten idag dådå..
frukost: ett ägg och lite bacon
Mellis: caffe latte
lunch: supergod ungspannkaka
middag: kallposbitar och wokade grönsaker

GI lunch!

Sitter här med min lunch nu. Har gjort den ugnspannkakan som jag skrivit om tidigare. Jättegod var den! Den smakar lite mer som omelett istället för pannkaka iförsig, men jag tyckte det var riktigt gott ändå. Perfekt med en liten sallad till! 

Jag gjorde den på 6 ägg, 2,5 dl riven ost och 1 dl grädde. Sedan hade jag skinkbitar i, men man kan ju ta stekt bacon eller vad som hellst annat också. Lite kryddor och sedan in i ugnen i ca 30 minuter på 175-200 grader. Enkelt!

Det blev rätt mycket också, så nu har jag lunch i flera dagar!

Ne, tillbaks till pluggandet nu;)

Gi 2.0

Första dagen av min GI 2.0 avklarad! Och det gick bara bra. inte för att jag trodde något annat, eftersom GI är det bästa som finns (..men man åker lätt dit ändå om man inte har karaktär..).

Känner mig fräsh, som alltid med GImat. Det gör man verkligen. Man blir inte sådär pluffsigt äckligt mätt. bara härligt mätt! Perfekt!

Har vart och tränat precis. En halvtimme på crossen och en timmes bodycombat. Jisses, man kan nästan höra hur kalorierna bränns bort! ;) Och kul är det!

Veckans träningsschema blir nog som de förra. Träning idag, på onsdag och fredag. Ons och fre blir det cross + gym, då jg är ledig och tränar förmiddagar istället då! Härligt när det är lite mindre folk! Ska slänga in några långa promenader däremellan tror jag också. Hm, får se, har en hel del annat för mig denna veckan!

Dagens mat:
Frukost: Ägg, gurka och paprika med lite majonäs
Lunch: Omelett med champinjoner och paprika
Mellis: En näve paranötter (de innehåller minst kolisar)
Middag: En skål soppa (3 k/h100 g, helt okej för en middag!)
Kvällsmat: En burk makrill i tomatsås och ett ägg

Hoppas mina böcker jag beställt kommer snart med, jag vill läsa på mer om GI!

Kram

GI fas ett!

Nej, nu har det varit för mycket småfusk det senaste, vilket innebärt att jag inte gått ner i vikt som det är tänkt att jag ska. Alls! Så därför ska ja börja äta strikt efter GI fas ett nu.

Det innebär tillexempel att jag får äta
Ägg!
grönsaker (hellst över jord)
FIsk, fågel och annat kött

grädde
creme fraishe
majonäs
nötter/frön i små mängder

Ska bli skönt att börja om på riktigt nu, jag vill ju inte göra något halvdant!

Nu ska jag ner och fixa frukost och lunch till imorn, blir nog omelett!

Kram

En underbar helg!

Nu är jag hemma efter en härlig, välbehövd helg med min älskling. Vi har haft det bra, ätit god (för det mästa...) GI vänlig mat, gått på bio och bara varit med varandra. Sånt som behövs ibland, you know :)
 
På tal om GI.. det har väl gått sådär.. Eller, jag har ätit en semla och en crossiant. Och det gjorde jag därför att jag ville och jag får stå mitt kasst, eller vad det nu heter, nu. Men det är bara att vara sötsugen, och stå emot några dagar till nu, sedan hoppas jag jag kan fortsätta gå ner i vikt och verkligen bli så som jag önskar!

Blir nog en sväng på gymmet ikväll.. får se. har en hel del annat att stå i, men det skulle behövas. Till min fördel denna henna helg har jag gått lång och mycket ;)

Skriver mer sen, kram


Minus på vågen!

Kunde inte hålla mig, var tvungen att väga mig imorse! Minus 5 hg sedan förra veckan, för då hade jag gått upp 4 hg (jag år ju skolmat å så). Så minus ett hekto kan man säga egentligen. Alltid nått! =)

Har hålls träningsschemat än så länge, tränade en och en halv timma idag. En riktigt genomkörare av alla de största musklerna. Skönt! Sedan blir det nog ingen träning förren söndag, då jag är bortrest hela helgen.

Dagens maat får jag ju inte glömma heller!

Frukost: Tonfiskröra med paprika
Mellis: en avocado
Lunch: bacon, ostskivor och paprikabitar
Middag: GI-köttbullar med grönsallad och dressing.
Kvällsmat: Ett glas vatten och smakprov på frukost-omeletten. Var inte hungrig då jag åt sen middag idag =P

Fick mail av "GI-Anna" (http://blogg.passagen.se/gi-anna/date/20090211) förrut, då jag hade mailat henne och frågat om jag äter som jag ska. Hon är mycket klok den kvinnan, och såklart avrådde hon mig från russin. Även filmjölk faktiskt, så jag ska skära ner på det! Jag blev peppad av henes mail! Nu j*klar..!

GI-böcker

Jag gillar att läsa på om GI faktiskt. Jag tycker det är intressant och lärorikt. jag tror även det kommer hjälpa att man får en djupare förståelse för glykemiskt index, för att man ska gå ner i vikt lättare. Åtminstone inbillar jag mig det ;)

Jag har en GI-bok. Det är Paulúns GI månad. Den är bra, ger en del tips, men jag tycker det är för "snäll" variant, det är med fullkornsgrejjer å sånt. Jag vill vara striktare just nu! Men sen tror jag den är en bra kokbok att ta till! En månads meny är presenterad.

Iallafall tänkte jag beställa någon eller några andra böcker. Eftersom jag även är en fattig student har jag inte råd, eller vill inte lägga pengar på, de dyra nya inbunda kokböckena med GI-recept som man ändå inte följer så ofta. För visst är det så? Iallafall hittade jag två böcker av Fredrik Paulún för bara 36 och 39 kr styck! De heter någonting med "blodsockerblues". De tror jag på! Som lite inspiration om inte annat.

På adlibris och bokus finns flera GI-böcker för bara cirka 40 kr styck! Det gillar vi! ;)

Gårdagens mat då..

Frukost: FIl med linfrö, en bit kalkonskinka (äter på tåget, fil är bra mat att ta med :P)
Lunch: En avocado med några kalkonskinkbitar
Mellis: En näve russin. (usch och fyyy)
Middag: Kärlknölsbitar med grönsallad och fet sås. Gott!!
Kvällsmat: Fisktallrik med makrill i tomatsås, en bit gravad lax och några fetaostbitar

Dagens maat!

Here it comes again.. ;P

Frukost: fil med linfrön
Lunch: liten tonfisksallad
Mellis:skina och ost
Middag: korv (88% kött) med stekta grönsaker
Kvällsmat: tallrik med lite bacon och fetaost med gurka

30 min på crosstrainern, nivå 5, och en timmes bodycombat på det! =)

Heelt okej va? =)

Måndag!

Det är något specciellt med måndagar, då kan man börja om på nytt. Vilket jag gör varje måndag haha!

När jag kom hem från skolan förrut var jag tvungen att äta något mellanmål. Hade inget bra färdigt, så jag gjorde en liten specialare ; Några skivor skinka utlagt på en liten tallrik och sedan på med riven ost och in i micron tills de blivit mjukt. Yummie!

Sen blir det träning, combat som sagt!

Skriver sen igen

mat + veckans träningsupplägg!

Idag har jag ätit..

Frukost: ett ägg, en halv avocado plus lite filmjölk
Lunch: En skål med ädelostsoppa
Middag: Karré med grönsallad och dressing
Kvällsmat: har inte hunnit än, men det ska bli ett ägg och några skinkskivor med thé. Lagom på kvällen! =)

Träningen i veckan då.. Har en lugn vecka i skolan så ska allt hinna med några pass! ;) Idag tränade jag bodybalance. härligt!

Måndag: combat plus 30 min crosstrainer
Onsdag: 30 min crosstrainer plus 60 min gym
Fredag: 30 min crosstrainer och Bodypump eller gym
Söndag: 30 min crosstrainer plus bodybalance.

Nu får vi se om jag kan hålla mig till det här! Känns bra att ha en plan iallafall..! Som ni ser gillar jag crosstrainern, den är super, man får benmuskler samtidigt som den bränner massor! =)

Ännu en helg!

har inte blivit mycket bloggande de sista dagarna, men jag har haft sjukt mycket att göra, då ligger datan bara och skräpar någonstans ;)

Gi har gått sådär de sista dagarna, skolmaten har jag ätit lite rispotatis/pasta och försökt hållt mig ifrån kolhydratsrik mat för övrigt. Men man blir mycket mer sockersugen när man äter mer kolhydrater.

Jag håller på att göra en "kokbok" med GI / LCHF recept jag hittar på internet, även med menyer som man hittar på många ställen. Det kan vara bra att ha de dagarna man inte riktigt kommer på något att ha till middag eller frukost. Har till exempel hittat ett recept på ugnspankaka som jag tror på. Recept kommer senare någon dag när jag testat =)

Nu sitter jag här med min lunch. Ädelostsoppa med broccoli från ett tetrapack. Innehåller 4 g kh per 100 g. Helt okej tycker jag.  God var den också, och jag tror jag kommer hålla mig mätt länge!

Träning ikväll, ska bli skönt, har inte hunnit träna något i helgen!


Dagens mat

Frukost: fil med linfrön, tre skivor kalkonpålägg
Mellis: En kopp kaffe m grädde
Lunch: Italiensk soppa, ett knäckebröd (illa illa)
Mellis: två nävar russin..
Middag: Ungsbakad lax med broccoli och cremefraiche
Kvällsmat: ett ägg, några ost- och gurkskivor

Träning: En timmes bowling, 40 minuters promenad i lagom tempo

Inte så illa tycker jag endå :)

OM ändå..

...socker verkligen kunde VARA surt. Hm.

Den här veckan funkar inte GI. Jag måste som sagt äta på skolan, och med det kommer sockersuget. Russin har blivit min nya passion. Visst, jag kanske kan hålla mig, men jag tar det lugnt den här veckan nu.. Och sen stenhårt nästa vecka, jag lovar..! 

Blir en träningsvecka istället, för någonstans måste jag ju få ur mina kolhydrater! ;)
Igår stod jag på crosstrainern i en halvtimma, och ett balance pass på det. Härligt! Idag blir det bara bowling med kolleger. Ska bli skojj! =)

Jag är så peppad till att verkligen gå ner i vikt en gång för alla nu, så jag blir sur på mig själv när det blir såhär.. SKA SLUTA ÄTA RUSSIN NU och dricka vatten isället. Men kolhydrater föder sug efter mer kolhydrater tyvärr!
Wish me luck ;)


På gång igen!

Nu är jag på gång igen..! haha, vet inte vad det är, men just idag har jag varit gladare än vanligt och kännt att det här grejjar jag! Trots en påtvingad potatis i skollunchen, men det får va!

Till frukost åt jag filmjölk med linfrön. Filmjölk har lågt gi, trotts 5 % kolhydrater, och är en kanon frukost när man ska träna på dagen tycker jag. Linfröna brukar jag hacka lite lätt för att kroppen ska ta åt sig fibrerna mer. Linfrö sänker ju GI-värdet. Det gillar vi! ;)

Så nu är jag precis hemkommen från träningen. blev combat ikväll igen. Det är verkligen Så kul och man kör verkligen slut sig! rekomenderas starkt! Sitter här och försöker göra ett litet träningschema, som helst ska innehålla ett konditionspass, ett styrkepass och ett blandat/valfritt pass i veckan. Det ska inte vara några problem, men det är viktigt att vila emellanåt med. Jag tycker förresten att jag märker att man snabbare bygger muskler när man äter enligt GI, så det är bara och köra på och hoppas på trimmad kropp till sommarn..!

Ne, nu ska jag gå och äta något, ha det så fint! =)
Kram

Fullt upp

Sådär ja, nu va denna helgen också snart över. trist. det har gått fort. har iallafall fort ordning här hemma ige,n riktigt fint blev det :)

Jag har pepptalkat med min pojkvän hela helgen. jag har varit så sjukt omotiverad, av ren principsak. Men han övertalade mig att fortsätta med GI, eftersom jag egentligen inte har några anledningar till att sluta, mer än att jag inte gått ner så mycket. Men sånt kan ju faktiskt ta tid.. Det är väl bara att inse det :)

På helgen vill man kanske mysa framför TVn och sådär, och det innebär ju ofta mat och snacks. Ett bra snacksalternativ för oss GIare är ölkorv. Jättegott och innehåller inga kolhydrater, och det finns ju i så många olika smaker! Ölkorv och kolsyrat vatten (jag älskar vår sodastream) eller chips och kola, vilket låter godast? ;) egentligen är det ju inte vad man äter när man fredagsmyser, utan ATT man äter. Det tycker iallafall jag. Jag gillar inte att sitta utan någonting, så jag hitter gärna bra alternativ!

Kvällsmat är ett sånt där mål där man inte vill ha för mycket, men man väl ändå bli mätt. Då är ett ägg eller en avocado med några paprikaskivor bra tycker jag.  Paprika "sväller" även i magen så man känner sig mättare. Bacon är gott det med, fast jag vill gärna hålla mig ifrån stekt mat på kvällen så ofta som möljigt.
 
Det är så knäppt, hade någon ställt fram en tallrik med kött och broccoli till mig för ett halvår sedan, hade jag säkert blitt sur och frågat vart potatisen var, medans jag idag äter det som ingenting.Det är ju jättegott! =)

Ne, det kanske blir ett inlägg senare eller så blir det imorgon.
Kram!

RSS 2.0