helgen

Skrev inget i helgen, för på helgerna har jag så mycket mer för mig än sitta framför datorn och blogga..

Har gått bra med maten i helgen. Dock har jag inte varit hemma så mycket och ätit, och jag gillar inte (eller jag rättaresagt hatar) att vara "jobbig" och inte äta vadsomhellst. Jag vet att jag inte är det, men ändå.

Jag har trotts det klarat mig bra.. haha. var på kalas förrut och det bjöds på plockmat, perfekt! bara att skippa potatissalladen (eller rättare, det blev en liten miniklick). Hm, jaja..

Ananrs har det inte blivit så mycket träning heller i helgen. Var på pump i lördags morgon, vad härlig och duktig man känner sig när man tränar så tidigt, på en helg dessutom! =) Men ska bli bättre på att träna nu i veckan.. måste :P

Nej, nu blir det sängen, kram

GI grillparty!

Ett litet torsdagsgrillning är väl aldrig fel? Och toklätt att få det GI-vänligt. Bara att hoppa över potatis- gratängen/salladen. Grönsallad och kött är ju ändå det godaste, right? Efteretten, nån glass itailan style, gjorde jag i en miniskål till mig, fast utan socker (med grädda, ägggula och mörk choklas dvs.). Gottgott :)

Nu blir det sängen. Usch, känns lite dumt att ja inte tränat sedan i måndags.. Men jag har iochförsig sprungit upp och ner för tappor hela veckan. Så jag har ju rört på mig iaf! Men får nog bli ett träningspass imorn efter jobbet.. Tycker det är så hurtigt att träna på fredagar med, eller hur? Man känner sig bra, lixom! haha. Konstiga ideér!

Natti!

Hungriig..

Ny design på bloggen nu. Är dock inte helnöjd, men alltid en början =)

Idag har jag jobbat tills just.. Så det blev frukost imorse (ett paket bacon och en avokado) och sedan en ta med kaffe mellan jobbställena.. har ingen rast att äta på. Så det kurrar ordentligt nu, hehe. Får se vad de blir att laga.. Vi ska grilla sen till kvällen så det blir nog bara något litet nu =)

Grillat är min favorit! En god GI-marinerad (utan socker) flintastek med sallad och någon sås. MUMS! Nej. nu blir jag bara mer hungrig, haha.

Smygställde mig på vågen imorse, och jag gillar det ;) Men väntar tills imorn eller på måndag med att väga mig "på riktigt"!

Kram!

Stolt!

De senaste dagarna, innan jag rivstartade igen, var fyllda av ett enmornt sockerbehov. Jag åt och åt och åt..Och mådde sedan illa. men idag, när bror bjöd på tårta, då stod jag emot. Utan att det var jobbigt! Det är så härligt att kunna göra så! Jag vet att mitt sockerbehov sjunker efter bara några dagar med GI, tills det försvinner! Jag blir så stolt över mig själv!

Idag har jag vart överallt och ingenstans känner jag. No time for blogging ;)

Jag har iallafall fått i mig:
frukost: plocktallrik med skinka, ägg, färskost och paprika
lunch: Några kokosplättar
mellis: ett ägg
middag: kassler och sallad med paprika
kvällsmat: ett ägg med majonäs

ägg, ägg, ägg, jag älskar ägg!

God Natt!

mätt fortfarande!

Jag blev så mätt förrut så jag fick inte i mig någon middag idag! De där plättarna mättade verkligen. ojoj. åt ett ägg förrut iallafall, för att få i mig någonting. Räkost har blivit min nya favvo! Köpte en på tub häromdagen, som innehåller 1g kolhydrater per 100 g. Och hur mkt har man på ett ägg lixx? Typ inga kolisar alls! perfekt! Inget druvsocker eller någonting, det är nästan ovanligt =P

Träningen idag har varit spring i trappor med en vattenhink. Har städat trappuppgångar idag, phu vad jobbigt det var, haha. Fick tänka på motionen och benmusklerna och springa upp så de skulle gå fort;)

Kram och godnatt!

GI bak!

phu, äntligen klar! Har legat i och bakat idag. Det blev kokosplättar, kokos och mandelplättar och nötbröd.Lite cheesecake blev det med. Perkfet att ha lite olika alternativ, så det inte bara blir ägg till frukost/mellis/kvällmat.

Tror jag har lagt upp receptet på kokosplättar förr. Och i de andra tog jag bara i lite mandelmölk istället för lite kokosmjöl :)

Nötbrödet var över förväntan! Alla andra Gibröd har vart gott första tuggan och sen.. pffh, ingen höjdare. Mest på grund av fiberhusk tror jag, som jag tycker gnisslar ALLDELES för mkt mellan tänderna. Men det här var super! I dl mandelmjöl och blada med ett ägg och lite smält smör. häll i en dup skål och in i micron i två minuter! Klart! Mums!

Nu har jag provsmakat, usch va mätt jag är!
Kram

Riktigt längesen..

haha, hjälp. Det var riktigt längesen ja bloggade..! Men ska jag vara ärlig tappade jag totalt viljan att gå ner i vikt. Det var så mycket som hände i mitt liv att det inte var första prioritet, eller äns någon prioritet alls. Då det blev som det blev. Men nu tänkte jag börja igen!

Under mitt "icke-bloggande" har jag halvt om halvt kört med gi/lchf faktiskt. Eller alltså, tankesättet finns inrutat i mitt huvud att "makaroner är onyttigt och beasås är bra" haha. I lite it that way ;) Så jag har inte gått upp ett gram faktiskt, för att jag har kompenserat bra. Men nu är det slut på det!

Började idag med fas ett för att komma in i ketos-tillståndet igen. Ketos är tillståndet där kroppen förbränner fett istället för kolhydrater (för de finns typ inga). Så inga kolisar för min del inte! Då borde man egentligen ta de lite lugnt me träningen eftersom man då behöver energi (=kolhydrater) men jag körde ett combat pass i allafall. Gick jättebra! =) Dock funkar promenader lika bra nästan under GI!

Maten idag har varit:
Frukost: två ägg och en burk makrill i tomatsås
Lunch: Omelett med fetaost och tonfisk
Middag: lax med sallad
Kvällsmat: en avokado och ett ägg.

Lustigt att man i efterhand ser vad man ätit och inser att man ätit fisk hela dagen! Men vad gör det, det är fett och det är nyttigt!

God Natt!


RSS 2.0